Omdömen

Mikael Hansen, AstraZeneca
”Förutom Pulsprofiler i olika sammanhang som del av utveckling av team/chefer har vi fokuserat på PulsAnalys 360 i våra Development center – ett assessment för blivande Sektionschefer. Superbra komplement till case och övningar”
Mikael Hansen, AstraZeneca
Pia Antill, Birka Cruises AB
”PulsAnalys är ett enkelt och lättanvänt redskap som hjälper oss att rekrytera rätt person till rätt plats. PulsAnalys hjälper oss att förbättra kommunikationen i företaget samt identifiera utvecklingsområden hos våra medarbetare.”
Pia Antill, Birka Cruises AB
Anders Wiklund, Optinova
”Ni rockar! Tack för all hjälp vi har fått på Optinova. Ni hjälper oss växa affären tack vare starkare team. Vi ser effekten!”
Anders Wiklund, Optinova
Inger Eriksson, Eckerö Rederi AB
”PulsAnalys erbjuder ett bra hjälpmedel vid rekrytering. Det är lätt att använda, intressant och ger ökad förståelse för hur andra reagerar och agerar. Verktyget lyfter fram personens starka sidor.”
Inger Eriksson, Eckerö Rederi AB
Jessica Hill Holm, Hill Holm Coaching & Consulting
”Jag ville ha ett enkelt och digitalt verktyg i mitt arbete som HR konsult och Executive Coach. PulsAnalys bidrar till förstärkt kommunikation i organisationer samt att verktyget lyfter olika styrkor hos individen.”
Jessica Hill Holm, Hill Holm Coaching & Consulting
Linnéa Persson, Faiveley Transport Nordic AB
"PulsAnalys är ett enkelt och funktionellt verktyg som ger ett kompletterande samtalsunderlag vid rekrytering och teamutveckling av personal. Skapar en djupare dialog och förståelse för personens styrkor och svagheter. Självklart tycker vi även att supporten är mycket bra och ni alla är trevliga och mycket hjälpsamma."
Linnéa Persson, Faiveley Transport Nordic AB
Robert Hallgren, The Generation AB
"Utbildningen i PulsAnalys DISC har för mig inneburit ett helt nytt sätt att kunna identifiera personers styrkor och hur olika egenskaper behövs för att skapa ett effektivt team."
Robert Hallgren, The Generation AB
Margareta Malmberg Norring, Medskap
”Enkelt och lätt att arbeta med. Lyfter fram styrkor och ger ett bra samtalsunderlag. Visar på gruppens profil och synliggör vad den behöver arbeta med och utveckla. Tydliggör hur medlemmar i en grupp ser och uppfattar varandra vilket ger ett bra underlag för konflikthantering. Verktyget lyfter också fram och synliggör stress och press.”
Margareta Malmberg Norring, Medskap
Anders Wiklund, Åda AB
”Rekryteringsprocessen har varit gedigen med flertalet intervjuer med toppkandidaterna inklusive personlighetstest med hjälp av PulsAnalys AB från Stockholm. Även en representant från personalen har varit med i rekryteringsgruppen.”
Anders Wiklund, Åda AB
Tommy Smedberg
Vi har under 5 års tid anlitat Pulsanalys angående personprofiler och egenskaper för att skapa starka självständiga team och vi märker tydligt att personerna får en ökad förståelse om sina kollegor och sig själva samt vad teamet behöver för att bli effektivare. Med rätt verktyg givna av Mia på PulsAnalys har utvecklingen ökat på grupp-och individnivå. Mia utmanar gruppen och individen på flera stadier genom hennes sätt att ifrågasätta ens sätt att tänka och agera. Mia är skicklig och erfaren och alltid tillgänglig när man behöver hjälp, vi rekommenderar verkligen att göra personprofiler och workshops med hjälp av Pulsanalys.
Tommy Smedberg

Bli uppringd av oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen samt för statistik. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.
[wof_wheel id="6328"]