Konsulttjänster

Våra konsulter har mångårig erfarenhet och stor kompetens inom en rad olika områden. Vi bistår med tjänster som omfattar alltifrån några enstaka timmar till betydligt större och mer omfattande projekt. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar just ditt företag.

DISC föreläsning

Konsulttjänster vi gärna hjälper dig med

Företagsanpassade föreläsningar

Vi genomför regelbundet inspirationsföreläsningar på olika håll i landet. Vi kan också skräddarsy föreläsningspaket specifikt för just ditt företag. Läs mer om våra inspirationsföreläsningar här.

Person- och personalutveckling

Vill du utveckla dig själv inom kommunikation? Eller vill du helt enkelt ha nya och unika insikter om dig själv? Vi skräddarsyr utbildningar för din arbetsplats med inriktning mot person- och personalutveckling. Kommunikation är det svåraste som finns, så hur gör vi för att förstå varandra bättre på jobbet? PulsAnalys DISC är en metod som ökar förståelsen och medvetenheten på en arbetsplats och gynnar mångfald för att dra nytta av alla medarbetares individuella styrkor.

Chefs- och ledarutveckling

Ett gott ledarskap måste hela tiden underhållas och vidareutvecklas. En arbetsplats är dynamisk och en bra ledare måste vara med på tåget och ”hänga med i svängarna”. PulsAnalys DISC kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på just din arbetsplats och vad dina anställda drivs och motiveras av i sitt arbete. Ökad förståelse för dessa processer är en gynnsam grogrund för ett gott arbetsklimat där alla trivs och presterar på topp varje dag.

Rekrytering

Att rekrytera fel kan bli en kostsam historia. PulsAnalys DISC:s personprofil är nyanserad och komplett och ger dig en mycket god bild av dina kandidaters mjuka värden. Vad drivs och motiveras personen av? Hur förhåller sig personen till de övriga i arbetsgruppen? Vilka personliga egenskaper kan du som arbetsgivare få fördel av? Vi ger dig helhetsbilden över just din rekryteringssituation.

Team- och grupputveckling

Team-dagar är en av våra populäraste konsulttjänster. PulsAnalys DISC är ett alldeles utmärkt verktyg för att fånga upp och dirigera din arbetsgrupps intressen och drivkrafter. Hur kan ert team utvecklas ytterligare och samarbeta ännu bättre? Vi går igenom vilka profiler och personlighetstyper som finns och hur man kommunicerar och interagerar i ett så gott och gynnsamt klimat som möjligt. Kom ihåg att olikheter är av godo och kan nyttjas positivt om man bara har verktygen för det.

Konflikthantering

Konflikter på jobbet kan vara svåra att få grepp om. Vad utlöste konflikten? Vilka är inblandade? Hur skapar vi förståelse och löser upp de ”knutar” som finns? PulsAnalys DISC är ett kommunikationsverktyg som lyfter både individens och gruppens intressen i rampljuset. Att lösa en konflikt kräver mycket fingertoppskänsla och smart ledarskap. Vi finns här för att hjälpa er att höja trivseln och stämningen på just er arbetsplats.

Bli uppringd av oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen samt för statistik. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.
[wof_wheel id="6328"]