Om oss – PulsAnalys DISC

PulsAnalys

PulsAnalys är ett personprofilverktyg baserat på DISC-teorin och PulsAnalys AB äger de internationella rättigheterna för systemet. PulsAnalys AB grundades i mitten på 1990-talet av Robert Mellin och är ett svenskt företag som även arbetar internationellt. I dag ägs och drivs företaget av Mia Wernersson. PulsAnalys AB finns representerat på flera platser i Sverige. Just nu söker vi dessutom samarbetspartners i Norden, Italien och Spanien.

PulsAnalys AB arbetar med att tillhandahålla analys- och mätverktyg för långsiktiga utvecklings- och förändringsarbeten inom ledarskap, organisation och mänskligt beteende.

Vi arbetar med kunder inom näringslivet och den offentliga sektorn. Vi samarbetar också med psykologer, beteendevetare och affärsutvecklare med lång erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbeten. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av ledarskap inom olika branscher.

PulsAnalys AB arbetar med långsiktig och hållbar personlig utveckling. Vi ser detta som nyckeln till framgång. För att uppnå detta tillhandahåller vi flera olika analysverktyg som tillämpas beroende på de olika behov som finns.

Vår vision

Att med enkla verktyg öka förståelsen mellan medarbetare och chefer. Därigenom höjs motivationen och effektiviteten, vilket leder till ökade vinster.

Vår affärsidé

Att erbjuda företag ett analysverktyg av hög kvalitet, och till ett marknadsmässigt bra pris, för att förbättra sina resultat.

Träffa vårt team
pulsanalys-50

Mia Wernersson

VD
pulsanalys-13-min-kim-adeholm-profilbild

Kim Adeholm

Affärsutveckling & Kommunikationsansvarig
pulsanalys-22

Paul Wilson

Systemutvecklare
nathalie_johansdotter_profilbild

Nathalie Johansdotter

Ekonomiansvarig
PHOTO-2022-02-10-17-21-20

Ewa Gadomska

Regionansvarig - Polen / UAE

Bli uppringd av oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen samt för statistik. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.
[wof_wheel id="6328"]