Rekryteringsprofil

Ett rekryteringsverktyg som verkligen hjälper

rekrytering
Vad är en Rekryteringsprofil?

Rekryteringsprofilen är ett rekryteringsverktyg som hjälper företag att, på ett enkelt och effektivt sätt, rekrytera rätt. Att sätta en kravprofil vid rekrytering med hårda värden är oftast enkelt, men att skapa en profil där en persons beteenden är i fokus, och att dessa dessutom stämmer med företagets värdegrund, är mycket svårare. Vår Rekryteringsprofil hjälper till att skapa en gemensam bild av den yrkesroll som skall tillsättas. Genom analysen skapas en kravprofil med de mjuka värden som är viktiga vid en rekrytering.

Rekryteringsprofilen åskådliggörs i en tydlig graf mot vilken man sedan kan matcha de olika kandidaternas Personprofiler.

Användningsområden för Rekryteringsprofilen?

Områden där Rekryteringsprofilen används på ett effektivt sätt är inom rekrytering, personalutbildning, omplacering och personlig utveckling. För att du skall få veta mera om Rekryteringsprofilen anordnar vi regelbundet kurser där du lär dig att använda verktyget. Vi erbjuder även konsulter som hjälper dig och ditt företag att göra Rekryteringsprofiler, om du hellre föredrar det.

rekrytering
rekrytering
Hur går en Rekryteringsprofil till?
Först svarar var och en som skall arbeta med personen på hur deras bild av rollen ser ut
Därefter tas en gemensam bild fram av hur rollen bör se ut för att klara uppsatta mål och förväntningar
När denna bild är framtagen diskuteras huruvida styrkor, egenskaper och drivkrafter stämmer överens med dessa mål och förväntningar
Nu har man möjlighet att se hur de olika kandidaternas Personprofiler motsvarar bilden
Slutligen jämförs den uppsatta kravprofilen med kandidaternas styrkor och eventuella utvecklings områden blir därigenom tydliga

Bli uppringd av oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen samt för statistik. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.
[wof_wheel id="6328"]