Fördjupning DISC

NU ÄVEN ONLINE

Fördjupning DISC

Välkommen att delta i vår fördjupningsutbildning inom DISC för att lära dig mera om våra verktyg Teamprofiler, Rekryteringsprofiler och 360-profiler. Kursen omfattar en heldag och syftar till att förmedla kunskaper och ge färdigheter så du kan arbeta med alla våra produkter inom PulsAnalys DISC.

Målsättningen med kursen är att ge deltagarna de kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna arbeta med PulsAnalys som verktyg inom ditt företag.

Vi vänder oss till dig som arbetar som chef, ledare, HR-ansvarig, coach, konsult eller rekryterare.

Under denna utbildning arbetar vi med tre olika delar:

teamprofil
Teamprofiler

Här arbetar vi med att skapa länkar samt Teamprofiler. Vi visar också vilka olika steg du behöver ta för att skapa en kravprofil för ett team. Vi diskuterar också processen bakom de olika resultat som uppstår och du får tips och idéer kring olika övningar som du själv kan använda när du arbetar med grupper.

Rekryteringsprofiler

Här arbetar vi med att skapa länkar samt Rekryteringsprofiler. Vi arbetar med de olika stegen för att skapa en kravprofil. Vi diskuterar också processen bakom de olika resultat som uppstår.

rekrytering
360
360-profiler

Här arbetar vi med att bredda och fördjupa nuvarande kunskaper och färdigheter kring PulsAnalys Personprofil och 360-profil. Du lär dig att använda dessa båda verktyg vid utvecklingsinsatser av olika slag.

Utbildningsprogram, kl. 09:00–16:00

Anmäl dig till kursen här.

Läs mer om våra produkter genom att klicka här.

Läs mer om DISC-teorin genom att klicka här.

fördjupning DISC

Bli uppringd av oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen samt för statistik. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.
[wof_wheel id="6328"]