Nyhetsbrev - April 2021

Nu finns vi på polska marknaden!

Vi är glada och stolta att vi nu kan presentera vårt samarbete tillsammans med Kamila Majchrzak och Business Match Scandinavia & Poland! 

Vi kom i kontakt med Kamila under våren 2020 och har sedan dess arbetat hårt med att översätta hela PulsAnalys systemet till polska. I och med detta så kan vi nu utöka vår verksamhet till Polen och sprida kunskap om

PulsAnalys DISC på den polska marknaden. Detta ger även våra befintliga kunder möjligheten att utbilda sina polska kollegor inom DISC och använda systemet fullt ut på polska. 

Vi startar expanderingen av PulsAnalys i Polen med att utbilda de första PulsAnalys DISC användarna och distributörerna i maj 2021.

”Jag ser fram emot samarbetet mellan det polska teamet och vår mentor Mia Wernersson från Sverige och hennes underbara team och är säker på att vårt arbete kommer att ske på professionell nivå i vårt affärssamarbete” – Kamila Majchrzak, Business Relationship Manager på Business Match Scandinavia & Poland.

Stort grattis till våra nycertifierade PulsAnalys användare!

Anna-Carin Håkansson — Anna- Carins LinkedIn
Emma Rejdvik — Emmas Linkedin
Göran Burman — Görans Linkedin
Maria Blomdahl — Marias Linkedin
Kristin Carlsson — Kristins LinkedIn
Jessica Frösell — Jessicas Linkedin
Dilan Aziz — Dilans Linkedin
Anette Stoltz — Anettes Linkedin

Tack Daniel!

Vi vill passa på att tacka Daniel Lundell för ett fint samarbete hos oss på PulsAnalys och vi önskar honom lycka till med nya utmaningar! Daniel har under sin tid hos oss främst arbetat med att hjälpa våra kunder men har också varit projektledare i vårt samarbete med Byggcheferna samt mycket mer. Daniel har varit mycket uppskattad och han har gjort ett fantastiskt jobb!

Tusen tack och stort lycka till Daniel! 🙏🏼

Allt gott önskar teamet på PulsAnalys AB

Bli uppringd av oss!

[wof_wheel id="6328"]