Nyhetsbrev - Februari 2021

Den röda personlighetens månad

Vi har nu nått februari månad som inte bara medför kyla och snö i hela vårt avlånga land utan också kärlekens dag den 14 februari, vilket gör att vi på PulsAnalys associerar denna månad med den röda personligheten lite extra. Så i detta nyhetsbrev kommer vi att dela med oss utav alla härliga drag en röd personlighet visar, samt lite rolig fakta och resultat av vår ”Veckans Fråga” som vi har delat på LinkedIn och sist men inte minst en liten rolig nyhet inför just alla hjärtans dag för att sprida lite kärlek och glädje till er alla i denna kyla.

En Röd Person

  • Du är den som får saker och ting gjorda
  • Du är den som vågar och är modig och som ser till att ni snabbt kommer till nästa steg
  • Du gillar utmaningar och att lösa problem.
Känner du kanske igen dig i någon av dessa meningar? Då kanske du är en röd person. En röd person behöver man nästan aldrig tveka om deras känslor, för de visar dem för dig väldigt snabbt och tydligt. Röda personer är oftast nyfikna, modiga och vill gärna veta mer om just dig. De vill få saker och ting gjorda och fattar gärna beslut då de strävar efter att nå resultat. Med andra ord är de oftast drivande, målmedvetna och tar mycket initiativ.
Veckans Fråga 1: Vad hände med din karriär under år 2020? 
231 Personer – Samma som tidigare
185 Personer – Nytt jobb 46 Personer – Nytt företag/hobby
16 Personer – Uppsägning
6 Personer – Annat 

Totalt deltog 484 personer i vår undersökning

Analys av svar: Svaren på veckans fråga visar att majoriteten har samma jobb som tidigare vilket känns mycket positivt och bra.  Det var också många som har startat nytt jobb och det är ju också mycket positivt att det faktiskt har anställts en hel del personer i dessa svåra tider. Tyvärr är det en del som svarade att de har förlorat jobbet, det är förstås tungt och jobbigt att förlora sitt jobb. Det man kan göra är att försöka titta på vilka olika branscher som faktiskt går bra under pandemin och kanske söka nytt jobb där. Några svarade att de har startat nytt företag vilket är modigt och starkt gjort. Har man överlevt med sitt företag under 2020 ser vi att det bara kan bli bättre.
Veckans fråga 2: Vilken är din dominerande DISC färg?
28 personer — Pådrivande
21 personer — Utåtriktad 
21 personer — Lyhörd 
47 personer — Systematisk
1 personer — Vill lära mig mer

Totalt deltog 118 personer i vår undersökning

Analys av svar: Detta tycker vi är väldigt intressant! En dominerande andel av de svarande identifierar sig som systematiska (dvs. blå). Detta korrelerar kanske inte så bra med de gängse resultat vi ofta ser när vi samlar våra övriga analyser, då ofta grön eller gul dominerar (inom Sverige). Vi funderade lite och chansen finns att de som svarade kanske inte förstått frågeställningen, alternativt Puls-systemet, till fullo. Vem vet?  Bland Mias egna kontakter är också andelen röda personer relativt hög, vilket kanske kan förklaras av att hon kan ha en högre andel entreprenörer och företagsledare i sitt kontaktnät än vad andelen sådana personer förekommer i vår ordinarie PulsAnalys-sida på LinkedIn.

Alla Hjärtans Dag

Missa inte vårt fina kärlekshjul som ni kan hitta på vår hemsida!

Vi på PulsAnalys vill sprida lite glädje och kärlek till alla trogna följare och erbjuder därför fina överraskningar som kan delas med nära och kära.

Allt gott önskar teamet på PulsAnalys AB

Bli uppringd av oss!

[wof_wheel id="6328"]