Nyhetsbrev - Mars 2021

Trevlig Påsk

I vårt avlånga land har nu den första doften av vår och värme anlänt. Med den nya sommartiden blev det genast mycket ljusare utanför fönstret och fågelkvitter såväl som folksus kan nu höras i vindens tag och solens sken. Våren har tyvärr inte bara medfört ljusa tider, den har varit tuff, speciellt för oss småföretagare. Men vi på PulsAnalys fortsätter att kämpa på och hoppas att med vaccinet få träffa er alla snart igen. Så var det påsk igen och kanske ska någon av er ut till sommarstugan för första gången i år? Eller varför inte slå årets första golfsving? Hur ni än firar denna påsk hoppas vi att ni har en härlig och fridfull påskhelg och att ni känner er fulla av energi och vårkänslor efter långhelgen.

Tack Peter!

Vi vill passa på att tacka Peter Lövgren för alla de åren som han arbetat hos oss på PulsAnalys och önska honom lycka till & en härlig pensionstid! 

Peter har varit med oss under många år och har gjort ett fantastiskt jobb. Till alla er som följt Peters inlägg om PulsAnalys och DISC-färgerna 🔴🟡🟢🔵 på LinkedIn får gärna följa vår företagssida PulsAnalys DISC på LinkedIn eller på våra andra sociala kanaler så som Facebook och Instagram.

Tusen tack Peter! 🙏🏼

Trevlig helg önskar teamet på PulsAnalys AB

Bli uppringd av oss!

[wof_wheel id="6328"]