Nyhetsbrev - Januari 2021

Nytt år & nya möjligheter ... 

Nere på våra breddgrader av vårt avlånga land har nu den första snön äntligen kommit. Det blev genast mycket ljusare utanför fönstret. Humöret steg gradvis, tankarna skingrades och allt kändes genast mycket lättare på något sätt. Vi sparkar nu igång vinter- och vårsäsongen, taggade till tusen! Hoppas ni alla haft en härlig och fridfull julledighet och att ni också känner er fulla av energi och redo att dra igång arbetet igen.

I detta nyhetsbrev kommer vi att dela med oss utav kommande event, våra planer framöver samt en riktigt schysst podcastrekommendation samt
kommande erbjudanden för er som varit oss trogna under det gångna året. Varmt välkomna att läsa vidare här nedan…

Vann du en Puls Julklapp?

Vi vill påminna dig som deltog i vårt julklappslotteri i december att inte glömma bort att använda den spännande julklappen som du vann.

NI hittar alla våra kommande kurser, abonnemang och övrig information på vår hemsida XX.

Vann du en kostnadsfri profil? Skicka i så fall iväg ett mejl till info@pulsanalys.se så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Missade du olyckligtvis vårt julklappslotteri? Håll i så fall utkik på vår hemsida och sociala medier under våren så du inte missar kommande överraskningar och tävlingar!

Kick-off:er

Vad sägs som att planera en trevlig kick-off på företaget inför årets uppstart? Kanske ett evenemang med ömsom reflektion, men också många roliga skratt och intressanta insikter?

Vi på PulsAnalys kan antingen genomföra en online kick-off alternativt komma och besöka er för att hålla givande föredrag och genomföra kul och lärorika övningar med ditt företag eller ledningsgrupp.

Kontakta oss gärna på info@pulsanalys.se och boka en kick-off för både kropp och knopp inför det nya året.

Stort grattis till våra nycertifierade PulsAnalys användare!

Malin Nordh — Malins LinkedIn
Fredrik Hellström — Fredriks LinkedIn
Torbjörn Ohlsson — Torbjörns LinkedIn

Kurser

Grundutbildning och certifiering är det första som krävs för att man fullt ut skall kunna använda sig av verktygen inom PulsAnalys.

Denna utbildning passar för chefer, ledare, HR-arbetare, rekryterare, coacher eller konsulter. Under denna utbildning inriktar vi oss i första hand på att förmedla kunskaper om DISC-teorin och hur man utför återkopplingar. Vi går igenom bakgrund och tolkning av olika profiler samt ger exempel på olika användningsområden där du kan använda PulsAnalys i ditt företag.

Klicka här för att se alla kommande Grundutbildningar i DISC, nästa kursstart den 10 – 11 februari!

Inspirationsföreläsningar

Vi uppdaterar kontinuerligt vår hemsida med nya datum för våra online inspirationsföreläsningar om PulsAnalys DISC. Håll utkik och säkra din plats så du inte missar att ta del av nya kunskaper och insikter om hur du kan förbättra ditt ledarskap och medarbetarskap.

Kommunikation är bland det svåraste som finns. Att lära sig att bemästra denna kommunikation är en källa till framgång och välbefinnande.

För att se alla kommande inspirationsföreläsningar, klicka här.

Missa inte vår nästa inspirationsföreläsning som är den 21 januari – anmäl dig här!

En nödvändig ögonöppnare inför 2021

Har du lika svårt att vända tillbaka dygnet efter julledigheten som vi har?

Vi vill rekommendera ett poddavsnitt där professor Matthew Walker diskuterar tjugo års banbrytande forskning för att lösa mysteriet om varför sömn spelar roll, hur koffein och alkohol påverkar sömnen och varför våra sömnmönster förändras under en livstid.

Det här är ett samtal som kommer att förändra hur du tänker om läggdags!

Allt gott önskar teamet på PulsAnalys AB

Bli uppringd av oss!

[wof_wheel id="6328"]