Personal

Mia Wernersson, VD

Har erfarenhet med fokus på försäljning och marknadsföring. Ansvarig för företagsutveckling samt arbetar med coaching, ledarskap, säljträning, som föredragshållare etc.

070-676 23 75

mia.wernersson@pulsanalys.se

Peter Lövgren, Regionansvarig Sverige och projektledare

Peter är regionansvarig och kontakt för våra franchisetagare i Sverige. Peter jobbar också med social media som Facebook och LinkedIn.

076-160 74 95

peter.lovgren@pulsanalys.se

Daniel Lundell, Projektledare

Daniel är ursprungligen utbildad instrumentalpedagog vid Musikhögskolan Ingesund i Arvika. Med åren har han dock samlat på sig kunskaper inom en lång rad olika branscher och har även erfarenhet som egenföretagare. Hos oss arbetar Daniel som projektledare inom kommunikation och administration. Hans främsta uppgift är att kvalitetssäkra all intern och extern kommunikation.

070-729 82 60

daniel.lundell@pulsanalys.se

Lisbeth Wigström, Projektledare

Från och med vintern 2018 har PulsAnalys AB en ny medarbetare. Hon heter Lisbeth Wigström och är utbildad leg. sjuksköterska och beteendevetare. Hon har varit företagare i 20 år och är certifierad PulsAnalys-användare.

lisbeth.wigstrom@pulsanalys.se

Kim Adeholm, Marknadsansvarig

Under sommaren 2017 har PulsAnalys AB en ny medarbetare. Hon heter Kim Adeholm och studerar för närvarande Bachelor in Management and Marketing vid London South Bank University, England. Kim har studerat i London i två år och har efter sommaren ytterligare två år kvar. Till hösten kommer hon att praktisera på eventföretaget George P. Johnson. Kim är certifierad PulsAnalys-användare, men hon kommer även att arbeta med frågor som rör marknadsföring och kommunikation.

kim.adeholm@pulsanalys.se

Gang Liu, Konsult och utbildningsansvarig Kina

Dr. Gang Liu har i många år arbetat inom läkemedelsindustrin för AstraZeneca, Sverige. Gang är certifierad användare och utbildare inom PulsAnalys. Hon är ansvarig för våra utbildningar i Kina.

070-441 68 32

gang.liu@pulsanalys.se

James Lin, Försäljnings- och marknadsansvarig Kina

James jobbar för tillfället inom den skandinaviska turistnäringen med speciellt fokus på den kinesiska marknaden. Med sitt omfattande kontaktnätverk jobbar han för oss med försäljning och marknadsföring mot Kina.

070-288 93 89

+86 135 2146 5461

james.lin@pulsanalys.se