Personal

Mia Wernersson, VD

Har erfarenhet med fokus på försäljning och marknadsföring. Ansvarig för företagsutveckling samt arbetar med coaching, ledarskap, säljträning, som föredragshållare etc.

070-676 23 75

mia.wernersson@pulsanalys.se

Peter Lövgren, Regionansvarig Sverige och projektledare

Peter är regionansvarig och kontakt för våra franchisetagare i Sverige. Peter jobbar också med social media som Facebook och LinkedIn.

076-160 74 95

peter.lovgren@pulsanalys.se

Daniel Lundell, Projektledare

Daniel är ursprungligen utbildad instrumentalpedagog vid Musikhögskolan Ingesund i Arvika. Med åren har han dock samlat på sig kunskaper inom en lång rad olika branscher och har även erfarenhet som egenföretagare. Hos oss arbetar Daniel som projektledare inom kommunikation och administration. Hans främsta uppgift är att kvalitetssäkra all intern och extern kommunikation.

070-729 82 60

daniel.lundell@pulsanalys.se

Lisbeth Wigström, Projektledare

Från och med vintern 2018 har PulsAnalys AB en ny medarbetare. Hon heter Lisbeth Wigström och är utbildad leg. sjuksköterska och beteendevetare. Hon har varit företagare i 20 år och är certifierad PulsAnalys-användare.

lisbeth.wigstrom@pulsanalys.se

Kim Adeholm, Marknadsansvarig

Under sommaren 2017 har PulsAnalys AB en ny medarbetare. Hon heter Kim Adeholm och studerar för närvarande Bachelor in Management and Marketing vid London South Bank University, England. Kim har studerat i London i två år och har efter sommaren ytterligare två år kvar. Till hösten kommer hon att praktisera på eventföretaget George P. Johnson. Kim är certifierad PulsAnalys-användare, men hon kommer även att arbeta med frågor som rör marknadsföring och kommunikation.

kim.adeholm@pulsanalys.se

Nathalie Johansdotter, Ekonomiansvarig

Nathalie är ansvarig för företagets löpande redovisning och ekonomi. Hon jobbar som redovisningskonsult med flera års erfarenhet, har varit egen företagare i 6 år och är partner i ekonomibyrån Elite redovisningskonsult. Nathalie har också specialiserat sig inom digitalisering i redovisningsbranschen.