DISC-utbildning och certifiering genom PulsAnalys

NU ÄVEN ONLINE

för framtidens chefer, konsulter och rekryterare

Vi jobbar tillsammans mot tydligare roller och bättre ledarskap!

PulsAnalys är ett kommunikationsverktyg som visar beteendemönster baserat på DISC-teorin. Ett enkelt verktyg att använda på företag för att öka förståelsen för varandra i en arbetssituation. Vill du se våra tre steg till bättre kommunikation?

 

Vi erbjuder kostnadsfria inspirationsföreläsningar på olika orter. Under föreläsningen ger vi dig tips och erfarenheter om hur du kan tänka när du möter andra människor i arbetslivet. Vill du gå på våra föreläsningar?

För att du själv skall kunna arbeta med PulsAnalys DISC erbjuder vi dig vår grundutbildning samt vår fördjupningsutbildning. Med dessa kurser och ett abonnemang kan du själv skapa profiler och använda alla våra produkter. Vill du veta mer?

Arbetar du som coach, konsult eller rekryterare och behöver ett verktyg där du kan mäta beteenden? Då har vi lösningen för dig! Med vårt verktyg utökar du din företagsportfölj och kan erbjuda dina kunder större mervärde. Vill du veta mer?

Kommande Grundutbildningar DISC

Våra produkter

Några av våra kunder

volvo-logotype
astra_zeneca
ica_maxi
silja-line1030x273
byggcheferna-logotyp-1030x451

Omdömen

Förutom Pulsprofiler i olika sammanhang som del av utveckling av team/chefer har vi fokuserat på PulsAnalys 360 i våra Development center – ett assessment för blivande Sektionschefer. Superbra komplement till case och övningar
Mikael Hansen
AstraZeneca
Rekryteringsprocessen har varit gedigen med flertalet intervjuer med toppkandidaterna inklusive personlighetstest med hjälp av PulsAnalys AB från Stockholm. Även en representant från personalen har varit med i rekryteringsgruppen.
Anders Wiklund
Åda AB
PulsAnalys är ett enkelt och lättanvänt redskap som hjälper oss att rekrytera rätt person till rätt plats. PulsAnalys hjälper oss att förbättra kommunikationen i företaget samt identifiera utvecklingsområden hos våra medarbetare.
Pia Antill
Birka Cruises AB
PulsAnalys erbjuder ett bra hjälpmedel vid rekrytering. Det är lätt att använda, intressant och ger ökad förståelse för hur andra reagerar och agerar. Verktyget lyfter fram personens starka sidor.
Inger Eriksson
Eckerö Rederi AB
PulsAnalays är ett enkelt och funktionellt verktyg som ger ett kompletterande samtalsunderlag vid rekrytering och teamutveckling av personal. Skapar en djupare dialog och förståelse för personens styrkor och svagheter. Självklart tycker vi även att supporten är mycket bra och ni alla är trevliga och mycket hjälpsamma
Linnéa Persson
Faiveley Transport Nordic AB
Utbildningen i PulsAnalys DISC har för mig inneburit ett helt nytt sätt att kunna identifiera personers styrkor och hur olika egenskaper behövs för att skapa ett effektivt team.
Robert Hallgren
The Generation AB
Jag ville ha ett enkelt och digitalt verktyg i mitt arbete som HR konsult och Executive Coach. PulsAnalys bidrar till förstärkt kommunikation i organisationer samt att verktyget lyfter olika styrkor hos individen.
Jessica Hill Holm
Hill Holm Coaching & Consulting

Bli uppringd av oss!