PulsRekrytering – Stockholm

2019-10-17 klockan 09:00

Sveavägen 98, 2 tr, Stockholm

Välkommen att delta i vår utbildning för att lära dig mera om vårt verktyg Jobb Profil Index (JPI). Kursen omfattar en heldag och syftar till att förmedla kunskaper och ge färdigheter så att du skall kunna arbeta med JPI som ett rekryteringsverktyg. Vi vänder oss till dig som arbetar som chef, ledare, HR-ansvarig, coach, konsult eller rekryterare.

 

Under denna utbildning arbetar vi med att skapa jobbprofiler. Dessa profiler hjälper till att skapa en gemensam bild av rollen som ert företag skall tillsätta. Profilerna sätter därigenom ord på de mjuka värden som skall anses meriterande. Verktyget hjälper också till att skapa profiler som stämmer överens med företagets värdegrund. Du lär dig att göra ett s.k. Jobb Profil Index (JPI). Vi visar hur du skapar länkar, hur du redovisar resultat och vilka olika steg du behöver ta för att skapa en kravprofil. Vi diskuterar också processen bakom de olika resultat som uppstår.

 

Utbildningsprogram

 

Nedan följer ett kort urval av alla punkter och ämnen som kommer att tas upp och diskuteras under kursen:

 

  • Mål och syfte med kursen
  • DiSC-bakgrund – William Moulton Marston
  • Genomgång av Jobb Profil Index (JPI)
  • Demonstration av hur du kan använda JPI för att skapa en jobbannons
  • Tolkning och matchning mot kandidater
  • Tips och förslag på hur du kan använda PulsAnalys i din organisation

 

Utbildningsledare

 

Mia Wernersson är ägare och VD för PulsAnalys AB och har lång erfarenhet med inriktning på sälj och marknad. Hon arbetar också med affärsutveckling, coaching, ledarskap och säljträning. Mia är mycket aktiv som kursledare och föredragshållare inom DiSC.

 

OBS! Anmälan är bindande. Fakturering sker i förskott.

6 500 kr